Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Cristian Rizea participa la infiintarea PSD Austria

ineri, la Viena, in prezenta presedintelui de Onoare al Partidului Social Democrat,  domnul Ion Iliescu, a presedintelui PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, si a presedintelui Tineretului Social Democrat, deputatul Nicolae Banicioiu, va avea loc conferinta de infiintare a Organizatiei PSD Austria.

Aceasta actiune face parte din programul PSD Diaspora, de a inaugura filiale social-democrate in tarile cu comunitati mari de romani, in scopul unei mai bune reprezentari a acestora.

Ceremonia va avea loc la orele 17:00, in sala festiva “Altes Rathaus”, din centrul Vienei, Wipplinger Strasse numarul 8.

Totodata, in cadrul conferintei, domnul Ion Iliescu, presedintele de Onoare al PSD, isi va lansa, pentru comunitatea de romani din Austria, cea mai recenta carte „Fragmente de viata si istorie traita“.

Acest eveniment are loc cu sprijinul domnului Florin Vasiloni, coordonator PSD Austria.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: