Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Compania de construcţii cu capital austriac Alpine, intată în insolvenţă în septembrie 2013 – la trei luni după declanşarea falimentului companiei-mamă din Austria


Compania de construcţii cu capital austriac Alpine, intată în insolvenţă în septembrie 2013 – la trei luni după declanşarea falimentului companiei-mamă din Austria, are ca strategie de redresare a afacerilor locale vânzarea activelor către un investitor.
„Strategia de redresare a companiei în România este bazată pe desprinderea Alpine SA de grupul austriac şi funcţionarea independentă. Încercăm să identificăm un investitor care să preia capitalul şi să finanţeze compania. Avem în atenţie salvarea locurilor de muncă şi readucerea Alpine SA în circuitul economic“, a declarat pentru Capital Rudolf Vizental, Managing Partner în cadrul Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR), care se ocupă şi de reorganizarea unor alte firme de construcţii precum Romstrade, Concefa, Amarad, ICIM sau grupul Euroholding.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: