Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Cinci români care spărgeau bancomate în Austria au fost reţinuţi ‎


Poliţia din Viena a reţinut cinci români specializaţi în spargerea de bancomate, operaţiunea fiind realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de DNA, informează NewsIn.

Începând cu toamna anului trecut, banda a spart cel puţin şapte bancomate din Niederösterreich şi Oberösterreich, prejudiciul fiind de aproximativ 750.000 de euro. Cei cinci infractori, cu vârste între 23 şi 41 de ani, au fost prinşi cu ajutorul DNA. Poliţia austriacă i-a luat în vizor de mai mult timp şi a reuşit să-i prindă la Viena, unde s-au întors după comiterea unor infracţiuni în apropierea capitalei. 

…     

Cinci români care spărgeau bancomate în Austria au fost reţinuţi

‎                 

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: