Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Cel mai mare BORDEL din Europa, deschis în Viena. Vezi cu îşi „îmbie” clienţii


Veşti bune pentru iubitorii de plăceri din Europa. Cel mai mare bordel de pe continent se va deschide în Austria, la Viena.

La bordeul din Viena vor lucra 150 de prostituate.

Bordelul va semăna foarte mult cu un mall. Complexul va avea camere pentru oaspeţi, magazine, o sală de gimnastică, un solar şi un coafor. Bordelul va fi amplasat undeva în suburbiile Vienei. Adresa exactă este ţinută însă secretă de teama unor proteste din partea localnicilor.

În plus, complexul va fi înconjurat de un zid înalt de 3 metri, pentru a se oferi intimitate clienţilor. Iniţiatorul proiectului este un om de afaceri local pe nume Peter Laskaris. El spune că investiţia în acest business se ridică la 16 milioane de euro.

http://m.rtv.net/article/51858

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: