Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Ceahlăul testează străini în Austria ‎

Nemtenii testează în cantonamentul din Austria patru fotbalisti străini • „Este vorba despre un fundas central sloven si trei vîrfuri de atac. Jucătorii cu profil ofensiv sînt din Olanda, Bulgaria si Macedonia. Vor mai veni si sper ca antrenorii să se oprească asupra unora dintre ei care să ne fie de folos în sezonul viitor“, a declarat presedintele Viorel Măstăcăneanu • programul de jocuri s-a schimbat partial, ieri încercîndu-se perfectarea unor meciuri pe 5 si 7 iulie • Ceahlăul Piatra Neamt a ajuns duminică seară în Austria, în localitatea Steinbrunn, aflată la apromximativ 50 de kilometri de Viena. Acolo sînt programate cîte două sedinte de pregătire pe zi si au început să sosească jucători care urmează să dea probe la Ceahlăul pentru a fi sau nu cooptati în lot de Costel Enache (foto) si colegii săi din conducerea tehnică. Ieri, Viorel Măstăcăneanu, presedintele Consiliului de Adminsitratie al FC Ceahlăul, stia că sînt în cantonament patru jucători pentru teste. „Este vorba despre un fundas central sloven si trei vîrfuri de atac. Jucătorii cu profil ofensiv sînt din Olanda, Bulgaria si Macedonia. Vor mai veni si sper ca antrenorii să se oprească asupra unora dintre ei care să ne fie de folos în sezonul viitor“, a declarat Viorel Măstăcăneanu. Acesta a precizat că totul este bine în cantonamentul Ceahlăului si că în Austria sînt conditi foarte bune de pregătire. Nemtenii au trei terenuri de pregătire la dispozitie, din care două cu gazon natural si unul cu gazon artificial. Programul de jocuri amicale s-a schimbat din nou. Înainte de cantonamentul din Austria se vorbea de Hapoel Tel Aviv sau Kuban Krasnodar, dar pe parcurs acestea au devenit Rapid Viena sau Karpat Lvov. Acum însă numele adversarilor este iar schimbat. Astăzi este partida cu georgienii de la FC Dila Gori (cîstigătoarea Cupei Georgiei în 2012), de la ora 17:00. Pe 29 iunie, Ceahlăul va înfrunta pe Wiener Neustad II. Pe 30 iunie nu se va mai disputa meciul cu ucrainienii de la Karpat Lvov, ci cu maghiarii de la Haladas Zsombathely, care au încheiat ultimul sezon intern pe locul 8. Pe 2 iulie rămîne partida cu Cernomoret Odessa, însă datele de 5 si 7 iulie au rămas libere. „Încă se discută pentru doi adversari. Nu vor mai fi meciurile despre care stiam. Din păcate se mai întîmplă astfel de modificări de program în ultimul moment“, a mai spus Viorel Măstăcăneanu. În zilele de 5 si 7 iulie, Ceahlăul ar fi trebuit să joace cu Wiener Neustad (Austria 1) si Gyori ETO (Ungaria 1). Seria de meciuri amicale din această vară se va încheia cu amicalul din 13 iulie de la Piatra Neamt cu AEK Atena.

Ceahlăul testează străini în Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: