Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Caldura inabusitoare in Austria. In week-end s-au inregistrat temperaturi record


Temperaturile "sunt extrem de ridicate pentru luna aprilie", au spus specialistii de la Centrul meteorologic din Austria anuntand un record de 32 grade Celsius, in landul Austria Inferioara. Ei au explicat ca motivul principal pentru vremea de vara a fost un vant puternic venit din sudul desertului Sahara, scrie presa internationala.

Temperatura a urcat la 28 de grade Celsius la Viena ceea ce a atras foarte multa lume pe malul Dunarii, in timp ce publicatia Bild din Germania a prezentat imagini cu locuitori din Berlin care fac plaja la 30 de grade.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: