Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Brașov: Un austriac a ajuns la spital după ce un proiectil artizanal i-a explodat în mână, în timpul unei demonstrații


Un austriac din regiunea Tirol a ajuns la spital după ce un proiectil artizanal i-a explodat  în mână. Totul s-a petrecut în timpul unei demonstraţii cu lupte din Primul Război Mondial, demonstraţie care a avut loc în localitatea braşoveană Fundata.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, s-a rănit la mâna dreaptă și la faţă, în timpul unei filmări din cadrul "Festivalul internaţional militar Fundata 1916". La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care l-a transportat pe rănit la Spitalul Județean din Brașov.

Potrivit reprezentanților ISU Brașov, există riscul ca bărbatului să-i fie amputată mâna sau câteva degete.

Surse din cadrul poliției spun că este vorba despre o autoaccidentare, având în vedere că austriacul avea o armă din Primul Război Mondial şi probabil a încărcat mai mult praf de puşcă decât era normal.

"Festivalul internaţional militar Fundata 1916" are loc la Brașov, în cadrul evenimentului fiind reconstituite bătălii din Primul Război Mondial.


Brașov: Un austriac a ajuns la spital după ce un proiectil artizanal i-a explodat în mână, în timpul unei demonstrații 15:04

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: