Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Boc: Tot mai mulţi români vor renunţa să mai plece în Austria la schi şi vor veni în Poiana Braşov

Premierul Emil Boc a afirmat sâmbătă că, datorită reabilitării domeniului schiabil, amatorii de schi din România vor renunţa să mai plece în Austria şi se vor îndrepta spre zone precum Poiana Braşov, informeaza NewsIn.

Afirmaţiile au fost făcute în cadrul unei inspecţii a lucrărilor de dezvoltare a domeniului schiabil, la Poiana Braşov, Emil Boc fiind însoţit şi de ministrul Dezvoltării, Elena Udrea.

Boc şi-a exprimat convigerea că "tot mai mulţi români vor renunţa să mai plece în Austria şi vor rămâne în România şi vor veni aici (în Poiana Braşov – n.r.)". "Eu cred că peisajul, infrastructura şi modul de pregătire este cel puţin la nivel european, al Austriei, cu care fac foarte mulţi români referinţă. Vor rămâne în România şi vor veni aici pentru a-şi petrece vacanţele sau pentru a petrece un weekend, pentru cei care sunt iubitori de schi", a spus premierul.

Boc: Tot mai mulţi români vor renunţa să mai plece în Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: