Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Banc auzit la urnele de vot la Ambasada Romana : Românii din Australia au fost primii care nu s-au dus la vot.

Românii din Australia au fost primii care nu s-au dus la vot.

 

Alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European au loc duminică, 25 mai 2014, între orele 07.00 – 21.00!

Ambasada României la Canberra organizează pentru dvs. Secţia de Votare Nr.14

iar Consulatul General al României din Sydney Secţia de votare Nr.15

Contactele secţiei de votare Nr.14: 4 Dalman Crescent, O’Malley, Canberra ACT 2606

Pot vota toţi cetăţenii români aflaţi în Australia (inclusiv turiştii), pe baza următoarelor documente prevăzute de lege:

• cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie,

• buletinul de identitate,

• paşaportul diplomatic, paşaportul diplomatic electronic,

• paşaportul de serviciu, paşaportul de serviciu electronic,

• paşaportul simplu, paşaportul simplu electronic, paşaportul simplu temporar.

ATENŢIE! Cetăţenii români care s-au înscris pe listele de vot dintr-un alt stat membru al UE nu vor mai avea dreptul să voteze şi pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European.

Nu se poate vota cu acte expirate sau cu titluri de călătorie! Vă rugăm să contactaţi din timp misiunile diplomatice pentru actualizarea documentelor.

Pentru mai multe informaţii, vă punem la dispoziţie „Ghidul alegătorului român din străinătate” postat la adresa: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/pdf/ghidul_alegĂtorului_romÂn_din_strĂinĂtate-alegeri_pe_2014.pdf. De asemenea, vă recomandăm să accesaţi site-ul Ministerului Afacerilor Externe, secţiunea dedicată alegerilor pentru Parlamentul European: www.mae.ro/node/25786, dar şi pagina de web a Biroului Electoral Central: www.bec2014.ro şi cea a Autorităţii Electorale Permanente: www.roaep.ro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: