Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Austria vrea drujbisti romani

O firmă din Austria caută zece muncitori din domeniul exploatării forestiere şi amenajării forestiere din România.

Se cere experienţă de minim cinci ani în munca de drujbist şi cunoaşterea limbii germane la nivel mediu. Contractul este pe minim şase luni cu posibilitate de prelungire pe încă trei luni. Se oferă un salariu net de 1.300 de euro.
Angajatorul asigură: cazare (dormitor, bucătărie, maşină de spălat etc); echipament de lucru, utilaje şi consumabile, accesorii pentru lucru; autoturism pentru deplasări, inclusiv combustibil şi service. Termenul de aplicare este data de 26.04.2012. Informaţii suplimentare la reprezentantul Eures de la AJOFM Bihor, Simona Burdean, str. Transilvaniei, nr.2, tel 0259.433.346. JB-D.B.

… 

Austria vrea drujbisti romani

Comentarii

Comentarii

2 Responses to Austria vrea drujbisti romani

  1. tanasa dumitru spune:

    sunt din jud neamt com borca am varsta de 30 ani am experienta 12ani ca muncitor drujbist!cu experienta an germania si franta ca drujbist si tractorist.

  2. fasonator druzbist esperienta 5 ani fac curatari tualetari de copaci

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: