Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Austria si-a trimis ARMATA la frontiere | Mii de soldati, la granita cu Ungaria

Armata austriaca a fost trimisa la frontiera cu Ungaria pentru a intari controalele de securitate in perspectiva cresterii numarului de refugiati care vor sa intre in tara.

Cel putin 2.200 de soldati vor sprijini politia in eforturile de a gestiona criza de la frontiera, anunta Reuers, citat de RT.

„Daca Germania realizeaza controale la frontiera, Austria trebuie sa aplice controale mai stricte la frontiere. Facem acest lucru in prezent”, a anuntat vicecancelarul  Reinhold Mitterlehner intr-o conferinta de presa impreuna cu cancelarul Werner Faymann.

austria-refugiati-e1442224635362

Mai devreme, Austria a anuntat ca autostrada A4 care leaga Austria de Ungaria, langa Nickelsdorf, zona in care se afla mii de imigranti, a fost inchisa.

– See more at: http://www.nasul.tv/austria-si-a-trimis-armata-la-frontiere-mii-de-soldati-la-granita-cu-ungaria/#sthash.AFDwY65C.dpuf

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: