Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

 

Austria poate pierde 20 mld. euro pentru că şi-a finanţat băncile


Austria riscă pierderi până la 19,8 miliarde de euro (27 miliarde de dolari) din cauza injecţiilor de capital şi garanţiilor acordate băncilor ţării, a anunţat Ministerul de Finanţe de la Viena, scrie Bloomberg. Suma, echivalentul a 6,6% din PIB-ul Austriei, este compusă din 8,1 miliarde injecţii de capital şi 11,7 miliarde de euro garanţii pentru obligaţiuni sau active riscante. Până acum, guvernul austriac a plătit 1,27 miliarde de euro din cauza garanţiilor. Deficitul Austriei a urcat anul trecut peste limita de 3% din PIB impusă de UE din cauza suplimentării ajutorului acordat celor trei bănci afectate de programul de schimb de bonduri din Grecia şi de creditele neperformante din Europa de Est.

Austria poate pierde 20 mld. euro pentru că şi-a finanţat băncile

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: