Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Austria nu vrea să participe cu noi fonduri la salvarea Greciei


Austria nu vrea să participe cu noi fonduri la un pachet de asistenţă financiară pentru Grecia, conform ministrului de finanţe de la Viena, Maria Fekter.
"Noile măsuri de salvare a Greciei nu pot costa mai mult", a afirmat Maria Fekter, adăugând: "Austria trebuie să se asigure că îşi menţine ratingul de top AAA, astfel că trebuie să ia în considerare ce îşi poate permite".
Ministrul austriac a subliniat că, în prezent, nu există niciun risc cu privire la calificativul ţării. Fekter a mai spus: "Ţări care beneficiază de un calificativ AAA, precum Germania, Olanda, Austria şi Finlanda, au semnalat că nu-şi pot imagina plăţi suplimentare pentru Grecia, faţă de ceea ce s-a stabilit până acum".

mai mult :
Austria nu vrea să participe cu noi fonduri la salvarea Greciei

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: