Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Austria Incoming deschide sezonul de iarnă pentru timişoreni


Printr-un road show în orașele Iași, Constanța, Timișoara, București și Cluj , Austria Incoming lansează sezonul de iarnă în România. Sub umbrela Austria Incoming 12 dintre cele mai atractive regiuni turistice și resorturi spa au realizat un parteneriat de lucru pe piața din România.  „Datorită numărului mare de solicitări și a produselor special concepute pentru piața din România, ne așteptăm și pentru iarna care urmează la o creștere de 10% a oaspeților din România,” spune Hans Wallner, proprietar al Austria Incoming în cadrul unei prezentări care a avut loc în aceasta săptămână la Timișoara. „Oaspeții din România pun mare accent pe garanția zăpezii și știu să aprecieze zonele de schi care oferă și ghețar”, consideră Carmen Fender, directoare de marketing a Oficiului de Turism al regiunii Ötztal, unde în doar câteva săptămâni, la sfârșitul lunii octombrie se va sărbători deschiderea sezonului prin cupa mondială de ski pe ghețarul Rettenbach din Sölden. O observație asemănătoare aduce și Christian Pfeffer, director de vânzări din Zell am See Kaprun: „Cea mai cunoscută regiune turistică austriacă pe piața din România punctează de ani de zile garanția zăpezii la 3.209 m altitudine pe ghețarul Kitzsteinhorn și faptul că toate celelalte pârtii din regiune pot fi acoperite de zăpadă artificială.” Nou în portofoliul Austria Incoming este partenerul Ski Amade cu cea mai amplă ofertă de ski din Austria. Directorul Ski Amade, Dr. Christoph Eisinger se bucură să găzduiască Campionatul Mondial de Ski Alpin în februarie 2013, atunci când întreaga lume are privirile ațintite asupra Schladmingului și propune cu încredere ofertele atractive din valea Gastein sub motto-ul de ski și băi termale. „Faptul că o regiune ski poate fi atractivă nu doar prin numărul de instalații de cablu demostrează regiunile Alpii Vienezi și Mostviertel. Foarte aproape de Viena și accesibile în doar câteva ore din România, aceste destinații oferă pachete foarte atractive pentru familii și copii. Hotelul Blümchen *** din Lackenhof am Ötscher oferă la un preț de 509 de euro / adult, 7 nopți de cazare cu demipensiune, skipass valabil 5 zile, acces la complexul salin Ybbstaler Solebad, distracție pentru copii la clubul activ Blümchen și cardul Ötscher Card cu numeroase facilități incluse. Copiii până la 10 ani alături de un adult beneficiază de numeroase facilități gratuite”, spune Clarissa Schmitz, directoare de vânzări la Oficiul de Turism al regiunii. „Cei care sunt în căutarea unui pont, la Abtenau au ajuns unde trebuie. La doar 50 de km în sud față de orașul lui Mozart Salzburg, amplasat pe un platou alpin, Abtenau oferă fiecăruia ceva. Fie că este vorba de cazare într-un hotel confort de 4* sau într-o pensiune prietenoasă la Abtenau își găsește fiecare vacanța ideală. Oferta este completata in mod ideal de regiunea de ski Dachstein West cu 140 de km de pârtii și 70 de intalații moderne de cablu,” adaugă Christel Putz, directoare Oficiului de Turism al regiunii Abtenau .

Austria Incoming deschide sezonul de iarnă pentru timişoreni

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: