Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Austria așteaptă turiști români


Oferte all-inclusive pentru toate gusturile. Aşa se pregătesc austriecii pentru a-i convinge pe turiştii români să-şi petreacă vacanţa de vară în ţara lor. Un ONG austriac cu birouri la Cluj, Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Constanţa promovează cele mai căutate 12 destinaţii austriece şi speră ca românii să dea marea pe ţara Alpilor.
Fie că vorbim despre cumpărături sau de relaxare, Austria a fost mai mereu o destinaţie căutată mai ales în perioada iernii. Austriecii vor acum să atragă românii şi pe perioada verii, mai ales că şi-au făcut temele şi ştiu exact ce caută aceştia.

"Cred că deja Austria are ceva exotic pentru cei provin din ţări cu deschidere la mare. Ne permitem luxul de a bea apă din lacurile în care înotăm." – Hans Wallner, director general Austria Incoming

Nu doar apa curată ca lacrima este tentantă pentru vizitatori. Şi oraşele Austriei pot fi încântătoare pentru turiştii români, mai ales că arhitectura e una asemănătoare oraşelor din Transilvania.
"Graz e asemănător Clujului, e la fel de mare. Există foarte multe similitudini din punct de vedere arhitectural. În ultimii ani am fost mult mai des la Cluj decât la Graz ca să pot spune ce s-a mai schimbat pe acolo." – Wallner

ONG-ul este promotor oficial al destinaţiilor turistice pe care Austria le oferă în această vară tututor turiştilor.

sursa :

Austria așteaptă turiști români

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: