Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Austria: 43 de morminte evreiesti au fost profanate in cimitirul central … ‎


Patruzeci si trei de morminte evreiesti din cimitirul central din Viena au fost profanate, a anuntat vineri politia vieneza, care a deschis o ancheta pentru "distrugeri de bunuri materiale" in acest caz, deocamdata avand autori necunoscuti.

Intr-un comunicat difuzat vineri, Comunitatea evreiasca din Austria (IKG) s-a declarat "profund atinsa" de aceste acte. Presedintele organizatiei, Oskar Deutsch, a precizat ca mormintele au fost vandalizate, dar ca nu a fost descoperita nicio inscriptie.

Austria: 43 de morminte evreiesti au fost profanate in cimitirul central

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: