Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Austria: 163 de firme au anunţat insolvenţa în 2010

Austria este înregistrată, în 2010, într-un top european al companiilor care s-au declarat în insolvenţă din cauza crizei, cu 163 de firme, la un raport de 10.000 de firme active înregistrate

Statisticile arată că în Germania au anunţat insolvenţa 89 de companii, în Italia 24, Elveţia 123, Grecia 7, Spania 14, iar vârful a fost atins de Luxemburg, cu 321 de firme care au anunţat insolvenţa, urmat de Danemarca, cu 207 firme la un raport de 10.000 de companii active.

În 2009, Austria a înregistrat un regres de 5,9 procente al fenomenului de insolvenţă, în timp de în celelalte ţări vest-europene procentul a fost de minus 1,4 la sută.

Cea mai bună evoluţie a avut-o Finlanda cu minus 12,4 la sută, urmată de Germania, cu 2,5 la sută.

Declaraţiile de faliment personal în Austria, în 2010, au crescut cu 0,5 la sută, faţă de 2009, iar în celelalte ţări vest-europene cu 5,2 la sută. Germania a înregistrat un plus de 7,6 la sută, iar Suedia de 19,3 la sută.

SURSA: Agerpres

Austria: 163 de firme au anunţat insolvenţa în 2010

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: