Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Atracţie turistică în Austria: scara către nicăieri. Te încumeţi?


“Scara către nicăieri” există. Şi nu este pentru cei care suferă de vertij sau slabi de inimă, ci pentru cei cu nervii de oţel. De la 3 iulie, toţi vizitatorii gheţarului de la Dachstein, una dintre cele mai vizitate destinaţii din Styria, dar şi una dintre cele mai populare destinaţii turistice din Alpi, se pot bucura de o experienţă inedită: o privelişte spectaculoasă, dar şi multă adrenalină. O platformă construită din sticlă este un obiectiv absolut de neratat pentru turiştii curajoşi, care se aventurează la gheţar. Podul suspendat este cel mai înalt din Austria, are 100 de metri lungime şi a fost construit în şase luni.

“Toţi vizitatorii de la Dachstein pot experimenta de acum senzaţia extraordinară de a fi suspendaţi deasupra stâncilor în timp ce admiră Alpii”, a declarat directorul tehnic Karl Hoflehner, cel care a supravegheat lucrările.

mai mult la : 
http://m.jurnalul.ro/stiri/externe/atractie-turistica-austria-scara-647412.html

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: