Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Are mari datorii, dar şi-a tras pensiune în Austria! Marcel Puşcaş, fostul soţ al Luminiţei Anghel, la un pas să fie executat silit pentru 700.000 €

Marcel Puşcaş a refuzat să mai plătească ratele, în urma împrumutului de 700.000 de euro, făcut în 2007, aşa că Banca Transilvania intenţionează să-l execute silit.

Marcel Puşcaş a făcut împrumutul la bancă în 2007 şi spera să returneze rapid datoria. Din banii luaţi, Marcel a cumpărat terenuri în Corbeanca, unde a ridicat câteva vile. N-a reuşit însă să le vândă, astfel că nu şi-a mai putut plăti datoriile. Cu toate acestea, apropiaţii lui susţin că el o duce bine- mersi în Austria, unde şi-a achiziţionat o pensiune.

Are mari datorii, dar şi-a tras pensiune în Austria! Marcel Puşcaş, fostul soţ al Luminiţei Anghel, la un pas să fie executat silit pentru 700.000 €

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: