Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Angajatorii din Austria vor muncitori romani, pentru salarii de la 1.200 euro


Cel mai recent anunt de angajare in strainatate pentru muncitorii romani publicat pe site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) vine din Austria si se adreseaza muncitorilor din domeniul forestier.

Austriecii cauta muncitori romani cu minim 1 an de experienta in lucrul cu drujba, care sa aiba cunostinte minime de limba germana. Se ofera 1.200 de euro net pe luna, cazare, gratuita, accesorii pentru lucru si autoturism pentru deplasari.

Alte joburi pentru romani in Austria sunt in domeniul ingrijirii persoanelor varstnice. Sunt disponibile 30 de posturi, pentru femei cu varsta intre 25 si 55 de ani, cu cunostinte medii de limba germana. Salariile sunt intre 1.200 si 1.700 euro lunar.

Angajatorii din Austria cauta si instalatori si lacatusi mecanici, pentru salarii care variaza intre 1.600 si 2.500 de euro lunar.

Citeste mai multe despre Angajatorii din Austria vor muncitori romani, pentru salarii de la 1.200 euro pe Realitatea.net.

Angajatorii din Austria vor muncitori romani, pentru salarii de la ..

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: