Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Angajatorii din Austria vor muncitori români, pentru salarii de 1.300 euro

Cel mai recent anunţ de angajare în străinătate pentru muncitorii români publicat pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) vine din Austria şi se adresează muncitorilor din domeniul forestier.

Austriecii caută muncitori români cu minim 5 ani de experienţă şi cunoştinţe minime de limba germană. Se oferă 1.300 de euro net pe lună, cazare, gratuită, accesorii pentru lucru şi autoturism pentru deplasări. Vezi mai multe detalii aici.

Contractele de muncă sunt peentru o perioadă de şase luni cu posibiltate de prelungire.

Peste 20.000 de locuri de muncă sunt disponibile în străinătate pentru români, prin intermediul agenţiilor de plasare de forţă de muncă şi ANOFM.

Angajatorii din Austria vor muncitori români, pentru salarii de 1.300 euro

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: