Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Ambasadorul Republicii Austria, în vizită la Primăria Cluj-Napoca ..


Primarul Radu Moisin a primit astăzi vizita Excelenţei Sale, Dr. Michael Schwarzinger, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotenţiar al Republicii Austria în ţara noastră.

Excelenţa Sa s-a declarat mulţumit de numărul turiştilor români care vizitează Austria. În ceea ce-i priveşte pe investitorii austrieci care îşi desfăşoara activitatea la Cluj-Napoca, ambasadorul austriac şi-a exprimat satisfacţia referitor la condiţiile pe care aceştia le-au întâlnit în oraşul nostru.

Primarul Radu Moisin a precizat faptul că modelul austriac este unul pe care clujenii îl preiau la revenirea din vizitele pe care le efectuează în această ţară europeană.

Austria ocupă locul 3 în clasificarea pe ţări a firmelor cu participare de capital străin din judeţul Cluj. Printre cele mai importante companii austriece din Cluj-Napoca se numără Herz Armaturen, Reiffeisen Bank, OMV Group, BILLA România şi BAUMAX.

Ambasadorul Republicii Austria, în vizită la Primăria Cluj-Napoca ..

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: