Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Ambasada Romaniei in Austria : Ambasadorul Bogdan Mazuru s-a întâlnit la Linz cu conducerea Camerei Economice a landului Austria Superioară

Bogdan Mazuru, Ambasadorul României în Austria, s-a întâlnit la 14 aprilie 2016 la Linz cu conducerea Camerei Economice a landului Austria Superioară și cu președintele grupului Voestalpine. În discuțiile cu Rudolf Trauner, președinte, și cu Walter Bremberger, director general al Camerei, au fost abordate aspecte legate de cooperarea economică dintre România și landul austriac, precum și potențialul important pe care îl reprezintă Strategia UE pentru Regiunea Dunării.

12994299_498118237056278_3292534977836939730_n

La cel mai mare angajator al Austriei, Voestalpine, ambasadorul a discutat cu Wolgang Eder, președintele concernului, despre contextul în care evoluează industria siderurgică și despre intențiile investiționale ale acestei companii, discuție urmată de o vizită a unităților de producție.

Ambasada Romaniei in Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: