Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

Comunicat de presă – Institutul Cultural Român de la Viena

„Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu în premieră internațională la Wiener Festwochen 2016 Premiera internațională cu ‘Oameni obișnuiți’ de Gianina Cărbunariu are loc în cadrul festivalului austriac Wiener Festwochen 2016. Spectacolul se va More »

Dan Alexe : Conchita Wurst: o anchetă despre sufocanta Austrie…

In Austria, scorul e încă egal între cei doi candidați la președinție, tânărul extremist de dreapta cu simpatii naziste Norbert Hofer și bătrânul ecologist Alexander Van der Bellen. O victorie a lui Hofer ar More »

 

Ambasada Romaniei in Austria : Ambasadorul Bogdan Mazuru s-a întâlnit la Linz cu conducerea Camerei Economice a landului Austria Superioară

12985526_498118170389618_6993874249564970700_n

Bogdan Mazuru, Ambasadorul României în Austria, s-a întâlnit la 14 aprilie 2016 la Linz cu conducerea Camerei Economice a landului Austria Superioară și cu președintele grupului Voestalpine. În discuțiile cu Rudolf Trauner, președinte, și cu Walter Bremberger, director general al Camerei, au fost abordate aspecte legate de cooperarea economică dintre România și landul austriac, precum și potențialul important pe care îl reprezintă Strategia UE pentru Regiunea Dunării.

12994299_498118237056278_3292534977836939730_n

La cel mai mare angajator al Austriei, Voestalpine, ambasadorul a discutat cu Wolgang Eder, președintele concernului, despre contextul în care evoluează industria siderurgică și despre intențiile investiționale ale acestei companii, discuție urmată de o vizită a unităților de producție.

Ambasada Romaniei in Austria

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: