Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

Ambasada României de la Viena, sediu de propagandă pentru PDL

Ambasada României de la Viena, sediu de propagandă pentru PDLDeputatul Cristian Rizea, președintele PSD Diaspora, solicită ministrului de externe, Teodor Baconschi, anularea unei întâlniri electorale în sediul Ambasadei României de la Viena.

“Am aflat cu stupoare ca joi, 19 Ianuarie 2012, orele 18:30, va avea loc in incinta Ambasadei Romane din Viena, o intalnire de propaganda electorala PD-L, conform invitatiilor verbale lansate de doamna ambasador Silvia Davidoiu, preotilor si liderilor comunitatilor romanesti din Austria, pentru o intalnire cu William Branza. Se pare ca mai nou, Ambasada Romaniei din Viena a devenit sustinator al propagandei portocalii”, a spus Cristian Rizea.

Este inadmisibil ca un sef de misiune diplomatica sa devina partas la jocurile electorale ale puterii!

In calitate de vicepresedinte al Comisiei Romanilor de Pretutindeni din cadrul Camerei Deputatilor, am verificat astazi, 16 Ianuarie, la nivelul conducerii Parlamentului, daca exista vreo intalnire oficiala a membrilor Comisiei cu vreo comunitatea romaneasca din Diaspora, fapt ce a fost categoric infirmat, a mai spus deputatul PSD.

Il intreb pe aceasta cale pe ministrul de Externe, Teodor Baconschi, de ce permite organizarea unor astfel de intruniri in incinta ambasadelor romanesti si ii solicit totodata, sa dispuna urgent anularea acestei intalniri, atat timp cat nu este organizata intr-un mod oficial si transparent!, conchide Cristian Rizea.

sursa :

http://www.dcnews.ro/2012/01/ambasada-romaniei-de-la-viena-sediu-de-propaganda-pentru-pdl/

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: