Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

A doua editie a Forumului Bilateral Austria-Romania se va desfasura la Viena in perioada 17-20 noiembrie 2011

A doua editie a Forumului Bilateral Austria-Romania se va desfasura la Viena in perioada 17-20 noiembrie 2011. Evenimentul este organizat sub auspiciile Patronatului Roman al Farmacistilor si Asociatiei Farmacistilor din Austria, cu sprijinul deosebit al Consulatului Onorific Roman din Salzburg.
Farmacistii romani vor avea ocazia sa audieze prezentarile colegilor din Austria, sa viziteze farmacii traditionale si moderne din Viena si sa impartaseasca ultimele informatii din domeniu.

Printre participantii la forum se numara reprezentantii unor organizatii profesionale importante din Austria, cum ar fi Mag. pharm. Ilona LEITNER, Presedinte al Camerei Farmacistilor din Viena si Mag. pharm. Ulrike MAYER, Presedinte al Asociatiei Profesionale a Farmacistilor.

Forumul Bilateral Austria-Romania este organizat alaturi de alt eveniment important, aniversarea a 150 de ani de existenta a Asociatiei Farmacistilor Austrieci, care se va celebra in data de 17 noiembrie 2011 la Gartenpalais Liechtenstein, Vienna

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: