Român batut cu salbaticie in statia de autocare din Graz, Austria

Fahrgast in Grazer Linienbus attackiert Am Sonntag ist in Graz ein 56-Jähriger von zwei unbekannten Männern in einem Autobus der Graz Linien attackiert und schwer verletzt worden – die beiden schlugen ihrem More »

Intalnire de taina, la Viena, a nationalistilor europeni si rusi. Dugin, ideologul lui Putin: Trebuie sa anexam Europa. Suntem sprijiniti de o coloana a cincea pro-rusa

Liderii Miscarii Eurasiatice au avut in 31 mai, la Viena, o consfatuire la nivel inalt cu populistii de dreapta, cu aristocrati si oameni de afaceri. S-a vorbit si s-au facut planuri pentru More »

Creştin-democraţii au câştigat euroalegerile în Austria, conform exit-poll-urilor

Partidul de centru-dreapta OVP (creştin-democrat) se clasează pe primul loc în scrutinul europarlamentar din Austria, cu 27,9%, conform sondajelor efectuate la ieşirea de la urne. Partidul Libertăţii (FPÖ, extremă-dreapta) este pe locul More »

Cât câştigă pe zi un cerşetor român la Viena

Exploatare, tortură şi trafic de persoane. Acestea sunt cuvintele-cheie ale unui raport întocmit poliţia austriacă despre fenomenul cerşetoriei în Viena. În centrul atenţiei se află un cerşetor român de 33 de ani, More »

Conchita Wurst, spectacol în fața a 10.000 de ADMIRATORI în Viena. Cum a lăudat-o cancelarul Austriei

Cântăreaţa austriacă Conchita Wurst, câştigătoarea concursului Eurovision din acest an, a susținut duminică un spectacol în fața unui public de 10.000 de persoane în piața Ballhausplatz din Viena. ”Vreau să mulţumesc tuturor More »

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Român batut cu salbaticie in statia de autocare din Graz, Austria

Fahrgast in Grazer Linienbus attackiert

Am Sonntag ist in Graz ein 56-Jähriger von zwei unbekannten Männern in einem Autobus der Graz Linien attackiert und schwer verletzt worden – die beiden schlugen ihrem Opfer mehrmals ins Gesicht.

Die beiden Unbekannten stiegen gegen 21.00 Uhr am Europaplatz in den Bus der Linie 63 und attackierten ohne erkennbaren Grund den bereits im Bus sitzenden 56-jährigen Rumänen mit Faustschlägen.
Zwei Zähne ausgeschlagen

150 Personen nach Österreich geschleppt – zwei Rumänen in Haft

Beamtinnen und Beamte des Stadtpolizeikommandos Schwechat hielten auf der B9, im Bereich der Flughafenausfahrt, im Gemeindegebiet von Schwechat, NÖ, neun Illegale an. Bei den folgenden Vernehmungen der geschleppten Personen und Erhebungen wurde die Einschleusung durch einen weißen Kastenwagen bekannt.

Bild-20Die Schlepper, zwei Rumänen im Alter von 51 und 34 Jahren, waren geständig, insgesamt fünf Einschleusungen im Auftrag einer türkischen Tätergruppe, die von Rumänien aus agieren soll, durchgeführt zu haben. Bei diesen Einschleusungen dürften insgesamt 150 Personen illegal nach Österreich geschleppt worden sein.

6a00d8341db04e53ef0120a93ce07c970b-pi

Intalnire de taina, la Viena, a nationalistilor europeni si rusi. Dugin, ideologul lui Putin: Trebuie sa anexam Europa. Suntem sprijiniti de o coloana a cincea pro-rusa


Liderii Miscarii Eurasiatice au avut in 31 mai, la Viena, o consfatuire la nivel inalt cu populistii de dreapta, cu aristocrati si oameni de afaceri. S-a vorbit si s-au facut planuri pentru “salvarea Europei de liberalism si de lobby-ul homosexualilor”, relateaza trei zile mai tarziu Tagesanzeiger.ch .

Ziarul Financiar | După aurul negru, fac profit şi din aurul verde. Austriecii taie păduri româneşti de un miliard de euro pe an


Schweighofer, Kronospan şi Egger, companii austriece de prelucrare a lemnului, au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 1 mld. euro, dublă comparativ cu 2009. 

Schweighofer, Kronospan şi Egger, companii austriece care controlează prelucrarea lemnului din România, au ajuns în 2013 la afaceri cumulate de 1 mld. euro din vânzarea de cherestea şi alte produse din lemn, din care mai bine de jumătate merge la export.

Banc auzit la urnele de vot la Ambasada Romana : Românii din Australia au fost primii care nu s-au dus la vot.

Românii din Australia au fost primii care nu s-au dus la vot.

 

Alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European au loc duminică, 25 mai 2014, între orele 07.00 – 21.00!

Ambasada României la Canberra organizează pentru dvs. Secţia de Votare Nr.14

iar Consulatul General al României din Sydney Secţia de votare Nr.15

Contactele secţiei de votare Nr.14: 4 Dalman Crescent, O’Malley, Canberra ACT 2606

-

Creştin-democraţii au câştigat euroalegerile în Austria, conform exit-poll-urilor


Partidul de centru-dreapta OVP (creştin-democrat) se clasează pe primul loc în scrutinul europarlamentar din Austria, cu 27,9%, conform sondajelor efectuate la ieşirea de la urne.

Partidul Libertăţii (FPÖ, extremă-dreapta) este pe locul al treilea, cu 19,9% din voturi, faţă de 12,7% în 2009, relatează AFP.