Român batut cu salbaticie in statia de autocare din Graz, Austria

Fahrgast in Grazer Linienbus attackiert Am Sonntag ist in Graz ein 56-Jähriger von zwei unbekannten Männern in einem Autobus der Graz Linien attackiert und schwer verletzt worden – die beiden schlugen ihrem More »

Intalnire de taina, la Viena, a nationalistilor europeni si rusi. Dugin, ideologul lui Putin: Trebuie sa anexam Europa. Suntem sprijiniti de o coloana a cincea pro-rusa

Liderii Miscarii Eurasiatice au avut in 31 mai, la Viena, o consfatuire la nivel inalt cu populistii de dreapta, cu aristocrati si oameni de afaceri. S-a vorbit si s-au facut planuri pentru More »

Creştin-democraţii au câştigat euroalegerile în Austria, conform exit-poll-urilor

Partidul de centru-dreapta OVP (creştin-democrat) se clasează pe primul loc în scrutinul europarlamentar din Austria, cu 27,9%, conform sondajelor efectuate la ieşirea de la urne. Partidul Libertăţii (FPÖ, extremă-dreapta) este pe locul More »

Cât câştigă pe zi un cerşetor român la Viena

Exploatare, tortură şi trafic de persoane. Acestea sunt cuvintele-cheie ale unui raport întocmit poliţia austriacă despre fenomenul cerşetoriei în Viena. În centrul atenţiei se află un cerşetor român de 33 de ani, More »

Conchita Wurst, spectacol în fața a 10.000 de ADMIRATORI în Viena. Cum a lăudat-o cancelarul Austriei

Cântăreaţa austriacă Conchita Wurst, câştigătoarea concursului Eurovision din acest an, a susținut duminică un spectacol în fața unui public de 10.000 de persoane în piața Ballhausplatz din Viena. ”Vreau să mulţumesc tuturor More »

 

Fostul ambasador austriac la București: Salariile românilor sunt prea mici, administrația este încă prea slabă, corupția este un obstacol în calea investițiilor

Ambasadorul Austriei, Michael Schwarzinger, și-a încheiat recent misiunea la București, vorbind deschis despre problemele pe care România le mai are de rezolvat în ochii Occidentului.

Schwarzinger, deși a petrecut un sfert din cei 25 de ani de carieră diplomatică în România, povestește că a avut un șoc relativ mare când a sosit pentru prima dată aici, în 1992.

STATUL austriac nu mai dă bani la Volksbank dacă pică TESTUL

volksbank

Statul austriac nu va mai susţine Volksbank , dacă această bancă nu va primi un aviz pozitiv de la BCE. În cazul în care Banca Centrală Europeană va constata că Volksban nu are destul capital şi va pica testul atunci statul austriac nu va putea interveni, a declarat ministrul de Finanţe din Austria, Hans Joerg Schelling.

Un parlamentar austriac este căsătorit de 19 ani cu un român din Banat El a ajutat-o pe Conchita Wurst să câștige Eurovisionul

Austria se află pe locul 12 în lume după PIB pe cap de locuitor, are o economie de piață socială bine dezvoltată și un standard de viață ridicat. Programele politice sunt de succes, iar țara reprezintă o destinație turistică importantă. Cu toate acestea, probleme există și la ei, dar cel mai important este să le conștientizeze și să găsească soluții. Marco și Gabriele sunt doi dintre austriecii care luptă pentru interesele țării lor. Marco Schreuder este parlamentar, iar Gabriele Lenger este director în România al Oficiului Național de Turism al Austriei. În meseria pe care și-au ales-o este foarte important să satisfacă nevoile oamenilor, a concetățenilor. Sunt conștienți că de munca lor se leagă, într-o măsură mai mare sau mai mică, și situația austriecilor.

Versehrter Rumäne zum Betteln gezwungen

Eine 35-jährige Frau und deren 37-jähriger Freund standen wegen Menschenhandels vor Gericht.

Ein 34-jähriger versehrter Rumäne, dem nach einem Unfall in seiner Heimat beide Beine und eine Hand amputiert worden waren, soll seit Dezember 2009 von Landsleuten unter unmenschlichen Bedingungen mit Gewalt zum Betteln gezwungen worden sein. Am Donnerstag standen seine Peiniger, eine 35-jährige Frau und deren 37-jähriger Freund, wegen Menschenhandels vor Gericht.

Polizei stoppt Ladendiebe . Die Polizei hat gestern drei Rumänen

Drei Rumänen angezeigt

Bozen – Die Polizei hat gestern drei Rumänen – M. A. (20), P. A. (24) sowie O. O. (34) – wegen erschwerten Diebstahls angezeigt.

Den drei Rumänen wird der Diebstahl einer D&G-Tasche im Wert von rund 1.500 Euro vorgeworfen.

Ramschware zu Wucherpreisen verkauft: Rumänen im Raum Bregenz aufgeflogen

Die drei Männer (18 bis 39) priesen billige Messersets bei Haustürgeschäften als hochwertige Markenware an

BEZIRK BREGENZ. Die Polizei Bregenz konnte drei Männern das Handwerk legen, die im Raum Bregenz mit massiv überteuerten Billigprodukten hausieren gingen. Die Rumänen (18 bis 39) priesen dabei Messersets, Besteck- und Topfsets als hochwertige Markenware an.