Președintele Iohannis a semnat decretul pentru înființarea Consulatului General al României la Salzburg

Președintele Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind înființarea Consulatului General al României la Salzburg, în Republica Austria, informează Administrația Prezidențială. Totodată, șeful statului a decis, printr-un alt decret, înființarea Consulatului General More »

Austria pregăteşte interzicerea vălului musulman integral. „Vălul islamic integral împiedică integrarea. Burqa nu este un simbol religios, ci un simbol antisocial”

Guvernul de la Viena pregăteşte măsuri pentru facilitarea integrării imigranţilor extracomunitari, inclusiv o lege care va interzice vălul musulman integral pentru femei, afirmă oficiali citaţi de postul ORF. „Vălul islamic integral împiedică More »

Austria: Norbert Hofer, candidatul partidului de extremă dreapta, conduce în sondaje înaintea turului doi al prezidențialelor

Van der Bellen l-a învins cu un scor strâns pe Hofer în cel de-al doilea tur prezidențial, din 22 mai, însă scrutinul a fost anulat de Curtea Constituțională, la sesizarea FPOe, din More »

Austria: Nouă migranți irakieni au fost arestați după un viol colectiv

Un tribunal austriac a plasat marți în arest preventiv un grup de nouă solicitanți de azil irakieni, acuzați că au violat o tânără nemțoaică la Viena în noaptea de Anul Nou, relatează More »

 

10 angajati vor munci in Austria ‎


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad a organizat în data de 02.05.2012 o selecţie pentru ocuparea unui număr de 10 locuri de muncă în Austria pentru ocupaţia de muncitor forestier (drujbist). Aceste locuri de muncă au fost oferite de societatea Men for Trees, din Austria.
„Este a şasea selecţie în ultimul an pentru acest sector de activitate. S-au primit 36 de CV-uri din toate judeţele ţării. La selecţie s-a prezentat un număr de 11 persoane, din care au fost acceptate 10 persoane”, ne-a explicat Mihaela Jude, inspector principal în cadrul Agenţiei.

Durata contractului de muncă este de 6 luni, angajatorul oferindu-şi disponibilitatea pentru prelungirea contractului. Cei care au dorit să muncească în Austria au trebuit să îndeplinească următoarele condiţii: să cunoască limba germană la nivel mediu/avansat şi să aibă o experienţă în muncă în domeniul forestier.

10 angajati vor munci in Austria

‎‎

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: